Open sollicitatie

Indien je beoogde functie er niet bij staat, kun je een open sollicitatie sturen. We zijn erg benieuwd naar hoe je jezelf ziet binnen onze organisatie en vragen je dan ook om het formulier hiernaast in te vullen. Een cv en/of motivatiebrief is dan wel essentieel!

Servicemonteur aanleg en onderhoud

In de functie van servicemonteur aanleg en onderhoud draag je een belangrijke rol in het succesvol voltooien van onze projecten. Je hebt een brede set vaardigheden en bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband resultaatgericht te werken. Je legt zowel binnen als buiten rioleringssystemen aan, installeert pompputten en afscheiders, en herstelt bestrating. Ook kan je worden opgeleid tot gekwalificeerd machinist voor kleine grondverzetmachines.

Beschik je (nog) niet over de juiste diploma’s, maar ben je wel geïnteresseerd in deze functie? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Leerling chauffeur

Als leerling-chauffeur maak je kennis met de afdeling Reiniging. Je zal starten als kolkenloper, waarbij actief je in de buitenlucht begint met het schoonmaken van straatputten (kolken). Vervolgens krijg je de kans om andere aspecten van de afdeling Reiniging te verkennen. Zodra je jouw interessegebied hebt gevonden, zullen we samen met jou een op maat gemaakt opleidingsplan opstellen. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en te werken richting het behalen van een groot rijbewijs?

Service medewerker/inspecteur

Ter uitbreiding van ons buitendienstteam zijn wij op zoek naar een service medewerker/inspecteur. In deze functie word je opgeleid in het testen en controleren van olieafscheiders, evenals het installeren van diverse bijbehorende apparatuur. Met een volledig uitgeruste service-bus ben je werkzaam op locatie bij onze klanten en fungeer je als hun eerste aanspreekpunt.

Beschik je (nog) niet over de juiste diploma’s, maar ben je wel geïnteresseerd in deze functie? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.