Teeuwissen aanwezig op Tankstation vakbeurs

Dit jaar staat Teeuwissen Rioolreiniging weer op de Tankstation vakbeurs van 10 en 11 november in Expo Houten. Door alle corona maatregelen kon de vakbeurs in 2020 niet doorgaan. De Tankstation & Carwash Vakbeurs, het grootste vak-evenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België. Uiteenlopende bedrijven laten begin november de nieuwste ontwikkelingen uit de sector zien. Van food en retail tot brandstoffen en aanverwante producten.

Vanaf nu kunt u zich aanmelden voor de Tankstation & Carwash Vakbeurs op 10 en 11 november in Expo Houten. Ook de registratie voor het Tankstation Congres, dat waterstof als thema heeft, is geopend.

Veilig en verantwoord
Als organisatie volgen we nauwlettend de coronamaatregelen van de overheid. Zo zorgen we ervoor dat een bezoek aan de beurs veilig en verantwoord is.

Tientallen exposanten
Tientallen exposanten hebben al een plekje op de beursvloer. Bekijk de overige deelnemende bedrijven hier. Nieuwe onderdelen op de beursvloer zijn de koffie-experience en carwashdemonstraties. Een bezoek aan de beurs is gratis!

Congres over waterstof
Thema van het Tankstation Congres is waterstof. Een relevant thema nu CO2-reductie hoog op de agenda van overheden en autofabrikanten staat. Op welke brandstof of combinatie zij inzetten is nog ongewis. Hoe speel je hier als ondernemer op in? Daarover gaan we het hebben tijdens het congres. 

Netwerken
Kortom, wie vakgenoten wil ontmoeten en op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen in de petrol- en carwashsector kan niet om de Tankstation & Carwash Vakbeurs heen.

Graag tot ziens!