Nieuw voertuig voor moeilijk bereikbare locaties

Vetafscheiders ledigen op moeilijk bereikbare locaties. De steden worden steeds meer autoluw gemaakt. Hierdoor worden wegen versmalt of komen er gewichtsbeperkingen dus wordt het steeds moeilijker om met “grote” vrachtwagens de vetafscheiders in de binnensteden te bereiken.

Recent heeft Teeuwissen Rioolreiniging een speciale reinigingscombinatie aangeschaft voor het leeghalen van deze moeilijk bereikbare vetafscheiders van restaurants en horecagelegenheden. De op een “Iveco Daily” gebouwde zuigwagen is door de firma “BekkerLaGram” gebouwd en voorzien van alle functies die je ook op grote vrachtwagens ziet. Hierdoor kan de chauffeur van Teeuwissen nog steeds dezelfde kwaliteit leveren als de klanten van ons gewend zijn.

De auto heeft een hoge luchtuitblaas met een watering vacuümpomp waardoor het geluid en uitstoot wordt geminimaliseerd. Met de hogedrukpomp kunnen we de vetafscheider ook nog eens goed schoonmaken voor inspectie of de inkomende leidingen reinigen waardoor de kans op een verstopping wordt verminderd. Om geen schade aan kademuren of bruggen in de oude binnenstad te veroorzaken was het helaas (nog) niet mogelijk dit voertuig, vanwege het totaalgewicht van de huidige accu’s, elektrisch uit te voeren. Heeft u een vetafscheider in de binnenstad en wilt u weten wat wij kunnen bieden, dan kunt u ons telefonisch bereiken op 035-5252319 of per e-mail via vws@teeuwissen.com.