Banenmarkt 1 juni 2024

Teeuwissen Rioolreiniging organiseert 1 juni 2024 een banenmarkt van 10:00 tot 12:00 (Bestevaer 50, 1271 ZA in Huizen). Maak kennis met de verschillende afdelingen en ontdek de vele mogelijkheden.

Teeuwissen heeft vestigingen in zowel Huizen als Barneveld. Binnen ons bedrijf zijn er diverse afdelingen waar een scala aan getalenteerde werknemers met uiteenlopende interesses actief zijn, zoals monteurs, chauffeurs, inspecteurs, procesoperators, en waterzuiveringstechnologen. We maken gebruik van gespecialiseerde voertuigen en materieel, en onze werkwijze bij het verwerken van afvalstoffen staat in het teken van milieu, gezondheid en veiligheid.

Op 1 juni organiseren we een banenmarkt in Huizen, speciaal gericht op jongeren en volwassenen met interesse in techniek, vrachtwagens, auto’s, waterzuivering etc. etc. We zoeken lokaal (jong) talent dat zich bij Teeuwissen wil laten opleiden tot specialist. Bij ons krijgen medewerkers de kans om op verschillende afdelingen mee te lopen, zodat ze kunnen ontdekken waar hun passie ligt.

Algemene info: vrije inloop, reserveren of een tijdslot inplannen is niet nodig. Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor aan de Bestevaer 50, 1271ZA in Huizen.Voel je welkom!

Interesse in de vacature van chauffeur?

Rijschool Koelewijn zal tijdens de banenmarkt ook aanwezig zijn, er is dan mogelijkheid voor een proefrit met de vrachtwagen!