De eerste tekeningen zijn binnen!

De eerste kleurplaten druppelen binnen!✍️

We vinden het leuk om te zien hoe enthousiast er wordt gereageerd op de kleurplatenactie.

Ter ere van Week van de Afvalhelden organiseert Teeuwissen een kleurwedstrijd! Haal jouw kleurplaat in een van de deelnemende winkels: Praxis Huizen, Lidl Huizen, Kringloopcentrum Huizen, Karwei Huizen of download ‘m op onze website & stuur ‘m naar ons op (langsbrengen mag natuurlijk ook).

Wie weet win jij wel een mooie prijs!

Kleur jij mee? Hoe meer tekeningen, hoe feestelijker voor onze Riool Helden.

Klik hier voor meer info & de spelregels.

Kleurwedstrijd Week van de Afvalhelden

Aankomende maand is het dan weer zover: Week van de Afvalhelden! (4 t/m 10 maart 2024)

‘’In heel Nederland zetten zo’n 30.000 medewerkers zich dagelijks in voor het inzamelen van afval en grondstoffen, het draaiende houden van milieustraten, het schoonhouden van onze straten, plantsoenen en riolen, het vervoeren van ons afval en het recyclen en verwerken ervan. Tijdens de Week van de Afvalhelden, de eerste volle week van maart, zet Nederland deze medewerkers in het zonnetje. Want bij wind en regen, in tijden van crisis, ‘s nachts en op feestdagen: het werk van onze AfvalHelden gaat altijd door.’’

Ter ere van Week van de Afvalhelden organiseert Teeuwissen een kleurwedstrijd! Haal jouw kleurplaat in een van de deelnemende winkels: Praxis Huizen, Kringloopcentrum Huizen, Karwei Huizen, Lidl Huizen of download ‘m op de website & stuur ‘m naar ons op (langsbrengen mag natuurlijk ook).

Kleur jij mee? Hoe meer tekeningen, hoe feestelijker voor onze Riool Helden!

Adres:

Hoofdvestiging Huizen Bestevaer 50
1271 ZA Huizen

Wij zien geen beren op de weg

U kunt zich misschien voorstellen dat wij heel wat toiletten en badkamers van particulieren zien per jaar, maar wist u dat deze niet altijd alleen van mensen zijn?

Zo nu en dan komen wij op bijzondere locaties, zoals vandaag, het brilberen verblijf in Amersfoort. De berenvijver is schoongespoten en de beren kunnen weer lekker badderen.

Google weert advertenties malafide ontstoppers


In de afgelopen jaren heeft Teeuwissen Rioolreiniging zich actief ingezet om het publiek te informeren over onbetrouwbare ontstoppingsdiensten en loodgieters. Gelukkig wordt deze kwestie nu serieus aangepakt. Vanaf 22 februari zal Google stoppen met het weergeven van advertenties van loodgieters, wat zal helpen voorkomen dat gebruikers worden opgelicht.

Op de website van de NOS is het hele stuk te lezen: https://nos.nl/artikel/2507953-google-weert-advertenties-van-loodgieters-na-oplichting

Sponsornieuws!

Wellicht bent u op de hoogte dat Teeuwissen Rioolreiniging sponsor is van verschillende ondernemingen en verenigingen, waaronder de korfbalvereniging uit Huizen! Daar werd deze week een mooi stukje over geschreven:

”Er is weer mooi sponsornieuws! Vanaf de winterstop zullen alle wedstrijden, zowel binnen als buiten, worden gespeeld met gesponsorde korven. Onze sponsor is Teeuwissen Rioolreiniging Huizen! Dankzij hun steun kunnen we de kosten voor het korfbal kamp betaalbaar houden voor iedereen, zo heeft de hele club baat bij deze sponsoring. Hartelijk dank aan Teeuwissen Rioolreiniging Huizen voor deze originele en ludieke vorm van sponsoring!’

Ben jij op zoek naar een mooie nieuwe uitdaging? Wie weet scoor je ‘m bij Teeuwissen, pak de bal op!” – aldus KV Huizen.