Zelfaanzuigende (Godwin) vuilwaterpompen op trailer huren?

Overweegt u het huren van zelfaanzuigende (Godwin) vuilwaterpompen op een trailer? Onze zelfaanzuigende vuilwaterpomp is uitgerust met een open waaier en kan zonder problemen licht vervuild water verpompen, zoals rioolwater of slootwater. De pomp staat op een trailer met een draagvermogen van 3500 kg, waardoor hij snel en op elke locatie ingezet kan worden. De trailer is standaard voorzien van diverse slangen, waardoor we minimale tijd verliezen en een snelle inzet kunnen garanderen. Optioneel kunnen extra slangen worden geleverd voor grotere afstanden.

Om een stille werking te waarborgen, is de vuilwaterpomp uitgerust met een geluiddempingspakket. Dankzij een grote dieseltank kan de pomp moeiteloos gedurende de nacht blijven pompen. De pomp heeft een aansluiting van 6 inch en een capaciteit van ongeveer 200 tot 400 m3/uur, afhankelijk van de zuigdiepte en pompafstand.

Onze ervaren vakmensen zullen de pomp voor u opzetten en zorgen voor een continue werking gedurende langdurig gebruik, indien gewenst.

Teeuwissen is een gespecialiseerd rioolbedrijf met een eigen afdeling pompen, waardoor we altijd een passend antwoord hebben op de meeste vragen, of het nu gaat om een pomp, zuigwagen of rioolspuitwagen. Neem voor meer informatie contact met ons op.